اتوشناس

تعمیرات جلوبندی و زیربندی

یکی دیگر از بخش های تخصصی موجود در اتوشناس بخش تعمیر جلوبندی خودرو است. جلوبندی به بخش جلویی و زیرین خودرو گفته می شود که وظیفه تعلیق خودرو، کاهش لرزش خودرو هنگام رانندگی روی سطوح ناهموار و انتقال حداقلی این تکان ها به اطاق خودرو را بر عهده دارد.
تعمیرات جلوبندی خودرو در اتوشناس با جدیدترین دستگاه ها و حرفه ای ترین متخصصان انجام میشود که شامل ضمانت خدمات و قطعات به مدت 6 ماه یا 5000 کیلومتر (دو برابر نرخ مصوب اتحادیه)، یکی از مزایای برجسته تعمیر موتور خودرو در اتوشناس است. هم اکنون از فرم زیر می توانید نوبت خود را رزرو کنید.

مشاوره رایگان

رزرو نوبت

مزایا تعمیرات جلوبندی و زیربندی

تعمیر جلوبندی انواع خودرو داخلی و چینی

اتوشناس با دو مرکز فعال تعمیرات تخصصی موتور خودرو هم از لحاظ مکانیکی و توسط کادر حرفه ای انجام می گردد.

تعمیر جلوبندی انواع خودروهای وارداتی

اتوشناس مرکز تعمیر جلوبندی انواع خودروهای وارداتی و اتومبیل هایی از برندهای مختلف اروپایی، کره ای و ژاپنی است. این مرکز با توجه به برخورداری از کادری متخصص و کار آزموده، خدمات فنی و مهندسی مناسب و با کیفیتی در زمینه تعمیرات تخصصی خودرو هایی مانند بنز ، بی ام و، میتسوبیشی، مزدا، پورشه، کیا، هیوندا و … به مراجعین ارائه می دهد.

مهمترین مزیت تعمیر جلوبندی خودرو

یکی از مزایای تعمیرات خودرو در اتوشناس ضمانت خمات و قطعات به مدت ۶ ماه یا ۵ هزار کیلومتر است که دو برابر مصوب اتحادیه می باشد از دیگر مزایای تعمیر جلوبندی در اتوشناس خودروی جایگزین در طول تعمیرات خودرو می باشد.

پرداخت اعتباری

در راســتای طرحهــای حمایــت از مشــتریان اتوشــناس، مشــتریان گرامــی کــه از خدمــات تخــصصی تعمیرگاهــی اتوشــناس اســتفاده مینماینــد، میتواننــد بــا اســتفاده از طــرح پرداخــت اعتبــاری اتوشــناس کل مبلغ فاکتور و یا بخشی از آن را پس از گذشت ٣٠ روز از تاریخ صدور فاکتور پرداخت نمایند.

تعمیر جلوبندی خودرو

قطعا تا کنون نام جلوبندی در خودرو ها را به صورت گسترده ای شنیده اید. جلوبندی در حقیقت مربوط به قسمت جلویی یک خودرو بوده و دارای اجزا و قسمت های بسیار زیادی می باشد. استفاده از جلوبندی در وسایل نقلیه برای موارد بسیار زیادی می باشد. اجزا و قطعات تشکیل دهنده جلوبندی خودرو بسیار زیاد بوده و می توان آن ها را به شکل های مختلف معرفی نمود. برای اینکه با انواع عیب ها و مشکلات موجود در جلوبندی آشنا شوید باید اجزای به کار رفته را به خوبی بشناسید. در هر خودرو استفاده از جلوبندی بسیار با اهمیت بوده و در هدایت خودرو به شما کمک خواهد کرد. جلوبندی یک خودرو در حقیقت شامل قسمت جلو و زیرین خودرو می شود. توجه داشته باشید که جلوبندی در تمامی وسایل نقلیه وجود دارد. در هر نوع وسیله نقلیه جلوبندی به شکل های مختلف وجود داشته و می توان قسمت های گوناگونی را نیز مشاهده نمود.

در تمامی خودرو ها جلوبندی دارای قطعات خاصی بوده و در برخی از مدل ها می توان تعداد قطعه بیشتر را مشاهده نمود. جلوبندی ارتباط مستقیم و تنگاتنگی را با سیستم تعلیق خودرو دارد. این دو جز به صورت کاملا هماهنگ با یکدیگر کار می کنند. در جلوبندی کوچک ترین قطعات نیز نقش اساسی داشته و باید به صورت ویژه ای به آن ها توجه نمود. در سیستم تعلیق یک خودرو می توان قسمت عقب خودرو را نیز مد نظر قرار داد. در تعمیر و یا عیب یابی این دو قسمت تقریبا همیشه سیستم تعلیق و جلوبندی را بایکدیگر چک می کنند. یکی دیگر از اجزا و قسمت های موجود در وسایل نقلیه که در کنار جلوبندی قرار می گیرد زیر بندی است. زیربندی در حقیقت وظیفه محافظت از جلوبندی و سیستم تعلیق را بر عهده دارد. زیر بندی از خیس شدن و برخورد اجسام مختلف با جلوبندی و سیستم تعلیق جلوگیری می کند.

تعمیر جلوبندی خودرو چگونه است؟

سیستم جلوبندی و تعلیق در یک خودرو دارای وظایفی هستند که موجب امنیت و آسایش بیشتر سرنشینان می شود. این دو بخش در حالت حرکت و سکون خودرو باعث عملکرد بهتر و راحت تر می شوند. وجود این دو سیستم در یک اتومبیل می تواند تعادل را در وسیله نقلیه به خوبی حفظ کند. وجود سلامت کامل در این دو محصول می تواند برای شما مزایای بسیار زیادی را داشته باشد. سیستم تعلیق حرکت را در ناهمواری ها راحت کرده و آسایش بسیار زیادی را برای سرنشینان به همراه می آورد. به وسیله این دو سیستم میتوان انواع لرزش ها و تکان های موجود در حرکت را رفع کرده و یک حرکت یکنواخت را شاهد بود.

در صورتی که این دو سیستم در خودرو وجود نداشته باشند تمامی لرزش و تکان ها به صورت مستقیم به افراد و بدنه خودرو منتقل خواهد شد. باید توجه داشته باشید که استفاده از این دو سیستم در تمامی خودرو ها الزامی بوده و باید به صورت مستمر مورد بررسی نیز باشند. با توجه به تعاریفی که از این دو سیستم انجام دادیم به این نتیجه می رسیم که جنس قطعات باید بسیار خاص باشند. به دلیل وجود ضربات مختلف، جنس این قطعات باید بسیار محکم و با دوام باشد. مقاومت موجود در این قطعات باید به شکلی باشد که ضربات وارد شده را به خوبی جذب کرده و از انتقال آن ها به دیگر نقاط خودرو جلوگیری کند. برای اینکه خودرو خود را از آسیب های جدی حفظ کنید باید از سلامت سیستم جلوبندی خود به صورت مستمر اطمینان داشته باشید. برای اینکه بتوانید به راحتی این سلامت را چک کنید باید ابتدا با قطعات و قسمت های موجود در این سیستم آشنا شوید.

جلوبندی خودرو از چه قطعاتی تشکیل شده است؟

برای اینکه به سرعت عیب جلوبندی خودرو خود را پیدا کنید باید حتما قطعات و اجزای موجود در جلوبندی را به خوبی بشناسید. استفاده از قطعات مختلف در این سیستم ها باعث شده است تا کیفیت حرکت بالاتر رود. هر قطعه دارای وظیفه ای خاص بوده و باید با توجه به وظیفه موجود از آن ها استفاده نمود. خرابی در هر یک از قطعات باعث ایجاد خرابی های بیشتر خواهد شد. این موضوع باعث شده است که در صورت خرابی هر یک از قطعات، حرکت اتومبیل نیز دچار اشکالاتی شود. اثرات منفی خرابی در هر قطعه می تواند باعث خرابی های بیشتر و ضررهای مالی بسیار زیاد دیگری نیز شود. قطعات موجود در سیستم جلوبندی خودرو را می توان به صورت زیر نام برد • سیستم فرمان • سیستم تعلیق • اکسل و سیبک • فنر و کمک فنر • سگدست و شغال دست • میل موج گیر • بلبرینگ چرخ برای اینکه بتوانید وظایف هر یک از این قطعات را به خوبی بشناسید در ادامه هر یک را به صورت جداگانه ای برای شما شرح خواهیم داد. با توجه به این توضیحات می توانید با اقداماتی آسیب های احتمالی را به حداقل برسانید.

فنر و کمک فنر

در جلوبندی خودرو می توان فنر و کمک فنر را به عنوان دو جز بسیار مهم در سیستم تعلیق معرفی نمود. وزن اتاقک خودروی شما بر روی فنر ها قرار داشته و آن را برای شما در ارتفاعی مشخص نگه می دارند. فنر به صورت کلی دارای یک حالت ارتجاعی می باشد. انعطاف پذیری در این قطعه باعث شده است تا مزایای بسیار زیادی را برای شما داشته باشد. با داشتن این ویژگی ها است که فنر در ناهمواری جاده ها از شدت ضربات وارده به خودرو کم می کند. فنر ها به تنهایی نمی توانند تمامی ضربات را تحمل کرده و باید در کنار آن ها از کمک فنر استفاده نمود. نوسانات موجود در فنر به وسیله کمک فنر ها کنترل شده و میرا می شوند.

سیستم تعلیق

سیستم تعلیق یا همان سیستم فنر بندی موجود باعث خنثی کردن تکان ها و لرزش های شدید هنگام عبور از سطوح ناهموار می شود. این سیستم می تواند به خوبی باعث ایجاد تماس بسیار موثر و ایجاد اصطکاک مورد نیاز بین چرخ و سطح جاده شود. باید دقت داشته باشید که کیفیت سواری دادن خودرو و قابلیت هدایت کنترل، دو مبحث مهم در سیستم تعلیق خودرو می باشد. در جلوبندی خودرو سیستم تعلیق بسیار مهم بوده و در کنترل وسیله به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

سیبک ها

در جلوبندی خودرو سیبک ها نقش برقرار کننده ارتباط را دارند. سیبک قطعه ای کروی بوده که چرخ های اتومبیل را به سیستم تعلیق متصل می کند و موجب چرخیدن آن می شود. چرخش این قطعه در سه جهت بوده و سبب فرمان دهی به قسمت جلوی خودرو می شود. با چرخش فرمان خودرو به هر سمتی سیبک نیز به همان سمت چرخش می کند. سیبک علاوه بر فرمان دهی می تواند تا حدی ارتعاشات ناشی از رفت و آمد خودرو را نیز کاهش دهد. یکی از وظایف عمده سیبک ها تحمل بخشی از وزن خودرو می باشد. این کار باعث می شود تا اصطکاک میان قطعات جلوبندی به حداقل مقدار خود برسد

اکسل

در جلوبندی خودرو اکسل به محور مرکزی چرخ یا دنده ها گفته می شود. اکسل ها را معمولا به وسیله یاتاقان ثابت نگه می دارند. این کار باعث می شود تا چرخ و یا دنده ها به راحتی به دور اکسل گردش کنند.

سگدست

این قطعه لولا مانند می تواند علاوه بر نگهداری چرخ ها، چرخش آن ها را نیز بر روی محور فرمان برعهده بگیرد. اهمیت این قطعه در جایی معلوم می شود که تمامی اجزای چرخ، سیستم تعلیق و جلوبندی خودرو بر روی این قطعه سوار می شوند. این قطعه در جلوبندی سازی بسیار با اهمیت بوده و باید به آن بیشتر توجه داشته باشید.

شغال دست

قطعه ای در قسمت جلوبندی خودرو می باشد که سیبک فرمان، میل فرمان و میل کمک به آن متصل می شوند.

میل تعادل یا میل موج گیر

میل تعادل یا میل موج گیر همانطور که از نام آن مشخص می باشد برای حفظ تعادل خودرو و جلوگیری از چپ کردن خودرو قرار داده شده است. میل تعادل می تواند در حین حرکت خودرو، نیرو را به صورت یکسان بین چرخ ها تقسیم کند. این میله در جلوبندی خودرو برای عبور از پیچ ها نیز بسیار با اهمیت می باشد. در هنگام عبور از پیچ ها این میله از خم شدن خودرو به بیرون پیچ جلوگیری می کند. با استفاده از این قطعه می توان یک تعادل بسیار خوب را در خودرو به وجود آورد. این قطعه نیز دارای لوازم و قطعات جانبی مختلف می باشد.

طبق و رام

در جلوبندی خودرو طبق و رام بسیار مهم هستند و وظیفه آن ها برقراری ارتباط می باشد. طبق ها با داشتن شکلی بازویی می توانند اتصال شاسی به سیستم تعلیق را به وجود بیاورند. تمامی قطعات جلوبندی از طریق رام که یک قطعه فلزی است به اتاق خودرو متصل می شود

چرخ ها

در هر چرخ نیز قطعات و اجزای بسیار زیادی وجود دارند. در هنگام چک کردن جلوبندی باید به چرخ ها نیز توجه کرده و آن ها را به صورت ویژه ای مورد بررسی قرار دهید

سیستم فرمان

سیستم فرمان جزو مهم ترین قسمت های جلوبندی می باشد. این قسمت خود شامل چندین جز بوده و می توان جعبه فرمان را یکی از مهم ترین آن ها عنوان کرد.

مشاهده بیشتر

معرفی تعمیرگاه تخصصی اتوشناس

مجموعه اتوشناس آماده ارائه خدمات تخصصی در زمینه تعمیر جلوبندی خودروهایی نظیر بنز، بی ام و، تویوتا، هیوندا، میتسوبیشی، کیا و سایر برندهای چینی و ایرانی است و قادر خواهد بود خدماتی نظیر رفع لاستیک سایی، بالانس کردن چرخ ها، تعویض بوش ها، تعویض بلبرینگ چرخ، رفع لقی سیبک، تعویض کمک فنر، تنظیم زوایای فرمان، آچارکشی اتصالات، تعویض یا تراشکاری دیسک و غیره را به مراجعین خود ارائه نماید.

مزایای تعمیرگاه جلوبندی و زیربندی اتوشناس

قیمت مناسب و حق انتخاب متنوع قطعات
تجهیزات روز و متخصصین مجرب
خدمات جامع و کامل خودرو
ضمانت خدمات و قطعات۶ ماه یا ۵ هزار کیلومتر

سوالات متداول درباره جلوبندی و زیربندی

سایر سوالات متداول

علائم خرابی جلوبندی خودرو چیست؟

علائم خرابی در جلوبندی خود را میتوان به صورت زیر نام برده و شرح داد - فرمان خودرو در سرعت های مختلف دچار لرزش و کشیدگی به طرفین می شود. از بالانس نبودن چرخ ها تا مشکل در سیبک می تواند باعث بروز این عیب شود. - زمانی که از دست انداز و چاله ها عبور می کنید خودرو از خود صداهای بدی را ایجاد می کند. این علائم میتواند نشان دهنده خرابی در قسمت هایی مانند کمک فنر و میل تعادل باشد. - صداهایی مانند سوت از چرخ خودرو به گوش می رسد. - کشیده شدن فرمان خودرو به یک سمت در هنگام رها کردن فرمان برای مدتی که در مسیر مستقیم حرکت می کنید. - انحراف خودرو به طرفین جاده از جمله علائم خرابی جلوبندی است.

چه زمانی به بازدید جلوبندی خودرو نیاز است؟

با توجه به اهمیت موجود در جلوبندی باید حداقل هر سه ماه یکبار برای بازدید و آچارکشی های مختلف به تعمیرکار مراجعه کنید. در هر بار بازدید می توانید برخی از قسمت ها را روانکاری کرده و طول عمر بیشتری را برای قطعات به وجود بیاورید.

چگونه بفهمیم سیبک خودرو خراب است ؟

• لرزش فرمان در هنگام حرکت • فرسودگی در سایر قطعات: یکی از علائم خرابی در سیبک را می توان این مورد در نظر گرفت. اگر سیبک خودرو شما دچار اشکال باشد باعث فرسودگی و خرابی دیگر قطعات در جلوبندی نیز خواهد شد. • خلاصی بیش از حد فرمان: زمانی خودرو شما دارای خلاصی فرمان است که در صورت رهایی فرمان خودرو در حرکت، مسیر مستقیم را دنبال نکند. • کشیده شدن فرمان به یک سمت: کشیده شدن فرمان به یک سمت نشان دهنده وجود اشکال در سیبک شما می باشد. • برنگشتن فرمان خودرو به موقعیت اولیه خود بعد از رها کردن • شنیدن صدای تق تق هنگام عبور از دست انداز ها و چاله های مختلف • کاهش میزان فرمان پذیری در خودرو • ساییدگی در چرخ های جلوی خودرو

چگونه بفهمیم بلبرینگ چرخ خودرو خراب شده است؟

وجود ایراد در این قطعات می تواند باعث بروز مشکلات بسیار زیادی برای سرنشینان شود. در واقع مشکلات رایج و متداولی که برای این قطعات به وجود می آیند را می توان اینگونه معرفی کرد. قفل شدن لاستیک خودرو، لق زدن چرخ ها، در بدترین حالت ممکن در رفتن چرخ از جای خود و ... از این موارد می باشند.. دو نشانه مهم برای اینکه بتوان فهمید بلبرینگ ما دچار خرابی شده است وجود دارد. یکی از آن ها لرزش فرمان هنگام رانندگی و دومین مورد که قابل اطمینان تر می باشد صدای بد از چرخ ها می باشد. این صدا معمولا بسیار ناهنجار و زیاد است. این صدا به شکلی می باشد که انگار چیزی سخت به چرخ خودرو گیر کرده است. هر چه سرعت شما بالاتر رود صدای ایجاد شده نیز بیشتر می شود

چگونه بفهمیم فنر خودرو خراب است ؟

• تغییر شکل ظاهری در فنر و کمک فنر را می توان به عنوان اولین علامت در خرابی معرفی نمود. شکستگی در فنر می تواند بر اثر عوامل مختلف به وجود بیاید. • نشتی روغن در کمک فنر از مهم ترین علائم خرابی می باشد • بالا و پایین رفتن چرخ خودرو در جاده که به رقصیدن چرخ ها نیز مشهور است از دیگر علائم خرابی کمک فنر می باشد. • در صورتی که لاستیک خودرو به صورت غیر عادی فرسوده شود می توان کمک فنر ها را چک نمود.

چگونه بفهمیم سگدست خودرو خراب شده است ؟

در خرابی جلوبندی خودرو سگدست به عنوان حیاتی ترین قطعه شناخته می شود. این قطعه بسیار مهم دارای اجزا و قسمت های مختلف است. در اکثر موارد این قطعه تنها بر اثر ضربه های قوی و محکم دچار آسیب شده و به صورت عادی خرابی در آن بسیار کم می باشد. بیشترین خرابی گزارش شده در این قطعه بخاطر تصادفات مختلف بوده است

آخرین مطالب درمورد خدمات تعمیرگاهی

سایر مطالب
درخواست خدمات اورژانسی

حساب کاربری